Felhívás és információk

 

2021. június 16-18-án, immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Kémikusok Egyesesülete, Fiatal Kémikusok Fóruma szakosztályának konferenciája. A konferencia online kerül megrendezésre, melyre minden lelkes, kémiával és annak határterületeivel foglalkozó fiatal jelentkezését várjuk. A konferencián lehetőséget biztosítunk egy előadás (10 perc + 5 perc vita), rövid előadás (8 perc + 2 perc vita) vagy poszter prezentáció megtartására. Ezen kívül minden előadónak is lehetőséget adunk egy poszter benyújtására, mely az előadóknak nem kötelező. A legjobb posztereket poszter díjjal illetjük meg.

 A jelentkezéssel együtt benyújtandó egy absztrakt (kötelező). Továbbá lehetőséget nyújtunk egy konferencia anyag (4-6 oldal) benyújtására (nem kötelező), melyet ISBN számmal ellátott konferenciakötetben jelenítünk meg.

 

A konferenciára jelentkezni az alábbi témakörökben lehet:

             ●      Szerves kémia

             ●      Anyagtudomány

             ●      Szervetlen és Analitikai kémia

             ●      Fizikai kémia

             ●      Környezeti kémia

             ●       Élelmiszerkémia

  

A konferencia regisztrációs határideje: 2021.05.25.

 Regisztrálni a  https://forms.gle/purEbVr4MhEXv4Tx7 kitöltött űrlappal lehet.

 Az absztrakt és a konferencia anyag benyújtási határideje: 2021.05.30.

 

A konferencia regisztációs díja (Az árak a 27%-os Áfát tartalmazzák):

 

            MKE tagoknak: 5080 Ft

             Nem MKE tagoknak. 6350 Ft.

  

(A jelentkezési határidőt követően számlát állítunk ki, melyhez az adatokat a regisztrációs íven kérjük beadni! Figyelem az adatokat kérjük pontosan adják, meg mert utólag nem áll módunkban módosítani a számlán! A konferencia díját kérjük a konferencia első napjáig befizetni, és a fizetésről egy igazolást küldeni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!)

 

További információkat a http://www.fkf.mke.org.hu/rendezvenyeink/ii-fkf-szimpozium.html honlapon találnak! Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

 

Támogatóink: