MKE Tagság

MKE (Magyar Kémikusok Egyesülete) tagsági viszony létesítéséhez töltse ki a mellékelt „doc Belépési nyilatkozat”-ot és „doc Tagnyilvántartó lapot”, írja alá és küldje el elektronikusan az MKE Titkárság e-mail címére. A kitöltéshez szükséges kódok az   MKE Tagnyilvántartó lap SEGÉDLET -ben találhatók.

Várjuk minden érdeklődő kérdéseit és a belépni szándékozók jelentkezését:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 35 évnél fiatalabb MKE tagok automatikusan az FKF (Fiatal Kémikusok Fóruma), az EYCN (European Young Chemists' Network), valamint az IYCN (International Younger Chemists Network) tagjaivá is válnak, tehát a hazai szervezeteken túl európai és világszervezethez is tartoznak!

 

Az ifjúsági tagdíj 2023-ban 2500 Ft/fő/év.

 

Tagdíjbefizetési lehetőségek:

● banki átutalással* az MKE CIB banki számlájára: 10700024-24764207-51100005
● csekken* sárga csekk az MKE Titkárságtól kérhető
● személyesen MKE, 1015 Budapest, Hattyú u. 16. II/8.

Megjegyzés:
* a név, lakcím, összeg rendeltetése adatokat kérjük olvashatóan feltüntetni.

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kémikusok Lapja nyomtatott változatát csak azok a tagjaink kapják meg, akik 7000 Ft-tal hozzájárulnak a Lap megjelenéséhez és postázásához. Kérjük, ha az on-line hozzáférés mellett a nyomtatott példányt is szeretné megkapni, küldje el az alábbi adatokat az Egyesület Titkárságának (1015 Budapest Hattyú u. 16. 2/8., e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).